De Leef je Lijf Coach - Voeding

Gaat het jou net zo?

  • Eigenlijk, weet je al lang hoe belangrijk gezonde voeding en beweging voor jou is.
  • Eigenlijk wil je al zó lang afvallen.
  • Eigenlijk...

Als voedingsdeskundige en coach adviseer en begeleid ik jou bij het maken van bewuste en gezonde(re) keuzes rondom voeding; gewoon uit de supermarkt. Juiste voeding heeft voor mij te maken met begrijpen wat voeding met jou doet. Wil je weten welke gezondere alternatieven er zijn voor chips en frisdrank ‘s avonds voor de tv? Maak dan bewust de overgang van oude gewoontes naar nieuw (gezond) voedingsgedrag. Hoe? Daar help ik je bij.

Ik ben ervan overtuigd dat voedsel gezond, lekker, makkelijk, en werkbaar moet zijn zodat het in jouw leven past. Of je nu werkt, thuis bent of intensief sport.
Je kunt blijven genieten van eten en drinken. Volgens gezonde richtlijnen. Passend binnen jouw leefstijl.

Het is nooit te laat om je eet- en leefgewoontes te veranderen, begin nu.

Maak een gratis afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Stuur een mail: info@fairwitness.nl
Bel me op: +31 6 28 99 3006

 

Vergoeding door zorgverzekeraars
BGNDe begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt dit in de voorwaarden terugvinden van je eigen ziektekosten-polis. Ook kun je de site van BGN raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vindt je een overzicht van alle zorgverzekeraars die momenteel de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Als je je eigen zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. Vraag dit echter wel altijd na bij je zorgverzekeraar.Wat anderen zeggen

Jos van Jaarsveld, trainer Alba Academie:
´Christian is een coach die met humor de kern van de vraag van de cliënt weet te raken. In de opleiding tot coach van de Alba Academie heb ik zijn openheid over zichzelf en zijn vermogen om anderen met mildheid te confronteren gezien. Zijn openheid en zijn vermogen tot zelfreflectie zijn een voorbeeld voor de cliënt en maken zijn werkwijze tot een effectieve coaching´.