De Leef je Lijf Coach - Coaching

Coaching

  • Mis je momenteel richting in je leven?
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Bijvoorbeeld door: burn-out, overgewicht?
  • Of heb je last van faalangst en wedstrijdspanning?

Heb je het gevoel dat de tijd is gekomen dat er iets moet veranderen?

Praktisch, helder en in kleine haalbare stappen werken we naar een verbeterde leefstijl toe. In een op maat gesneden coaching traject. Speciaal voor jou. Luchtig, simpel en positief leer ik je bewuste keuzes te maken in jouw sterke en minder sterke punten. En daarmee de regie over je leven terug te pakken.

Herken je je in het volgende:

Wil je vanaf nu écht doelen bereiken in werk, privé en sport? Op een effectieve manier?
Ik help je graag in een persoonlijk coaching traject.

Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij in het middelpunt. Het is daarom belangrijk dat je een coach vindt die bij jou past.

Maak een gratis afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Stuur een mail: info@fairwitness.nl
Bel me op: +31 6 28 99 3006Wat anderen zeggen

Bo van de Werff, coaching in combinatie met hardlooptraining:
´Een betere coach dan Chris had ik niet kunnen treffen. Ik zag mezelf nooit als sporter maar was door spier- en gewrichtsklachten genoodzaakt wat aan mijn conditie en spierkracht te doen. Hardlopen in de buitenlucht leek me hiervoor het meest geschikt. Ik begon met een paar rondjes van 1 minuut en ga nu, en dit schrijf ik met gepaste trots, richting een onafgebroken half uur hardlopen. Na enkele weken bleek dat ik een zooltje nodig had wat positief effect had op mijn schouderklachten. Zonder het hardlopen was ik hier waarschijnlijk niet achter gekomen. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik mijn hoofd kon legen. De coachingsgesprekken met Chris zorgden ervoor dat ik alles weer op een rijtje kreeg en mijn leven in alle opzichten verbeterde.´.