Over mij

Mijn naam is Chris Beerthuizen en ik heb sinds geruime tijd een praktijk voor Voeding, Coaching, Hardlooptraining en Sportmassage. Mijn praktijk is in het centrum van Amsterdam gevestigd. Mijn diploma’s heb in verschillende opleidingsinstituten behaald. Sinds 2007 heb ik in verschillende functies als leidinggevende ruime ervaring opgedaan met het coachen, adviseren en begeleiden van medewerkers.

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik veel interesse gehad in mensen en wat hen beweegt. Nu ik besloten heb zelfstandig als coach, voedingsdeskundige en trainer te werken valt alles op zijn plek en heb ik elke dag plezier in wat ik doe.

Mijn missie:
Ruimte creëren daar waar mensen zich willen ontwikkelen

Mijn bijdrage hierin is er op gericht dat jij zelf sturing geeft aan je eigen mogelijkheden. Daarbij houd ik je een spiegel voor en weet met humor de kern van de vraag te raken. Ontmoetingen en echt contact inspireren mij met openheid en mildheid een bijdrage te leveren in het zoeken naar oplossingen. Meedenkend en meelopend weet ik mijn werkwijze effectief te maken ook al is deze hier en daar confronterend.
Bij persoonlijke ontwikkeling sta jij in het middelpunt.

Verder is op deze website veel informatie te vinden die je kan helpen een juiste beslissing te maken.

Jouw beslissing!

Mocht je het leuk vinden om een reactie/feedback te geven dan hoor ik dit graag!Wat anderen zeggen

Jos van Jaarsveld, trainer Alba Academie:
"Christian is een coach die met humor de kern van de vraag van de cliënt weet te raken. In de opleiding tot coach van de Alba Academie heb ik zijn openheid over zichzelf en zijn vermogen om anderen met mildheid te confronteren gezien. Zijn openheid en zijn vermogen tot zelfreflectie zijn een voorbeeld voor de cliënt en maken zijn werkwijze tot een effectieve coaching".